söndag 14 februari 2016

6:52

Om jag förra veckan kunde skryta med att jag lyckats motionera bra så kan jag berätta att det gick mindre bra denna vecka. Däremot så lyckades jag äta upp allt julgodis (sisådär 1 kg) som lämnat kvar i skåpet. Det positiva är att jag inte längre  behöver vara rädd för att godiset gamlas bort nu när jag tryckt i mig snasket.

Förutom jobb och  hemmaliv så blev det en vecka utöver det vanliga. I lördags blev det tidig väckning och jag tog sikte på Vasa. Lillsyrran som fyllde 30 för 1,5 år sedan hann vi aldrig fira ordentligt då eftersom hon hade fullt upp med att föda barn. Bättre sent än aldrig tänkte storsyrran och jag och bokade en dagstripp till Umeå. Klockan 8 plockade vi  upp en förväntansfull syster som fått order om att se till att ha dagen bokad för umgänge  med oss. Hon blev nog aningen överraskad när vi körde till hamnen och berättade att dagen ska vi spenderar i Umeå med shopping och god mat. Timmarna bara flög iväg men alla hittade vi något smått att köpa hem, nåja smått är väl ett dåligt ordval eftersom jag gick runt i Umeå och på båten och bar på en tamburs major som jag köpt. Men pizzorna vid Lottas krog&pub var en höjdare och sällskapet det bästa. 


Klockan 03 somnade jag hes som en gås med ett leende på läpparna. Hade varit vaken i 21 timmar och som alltid när det blir lite för lite sömn så försvinner rösten. Men dagen var super och jag är så tacksam över att få ha dessa fina systrar i mitt liv. På ett sätt är vi så lika men ändå så olika. Puss på er! 

1 kommentar:

  1. <3 puss på dej med! Så kul, och härligt att ha er!

    SvaraRadera