söndag 28 februari 2016

8:52

Denna vecka har vi inte gjort så mycket annat än suttit vid tandläkaren (känns det som). Okej det var sist och slutligen fyra tandläkartider som blev till två, ett besök hos fysioterapeut och en öronkontroll. När du sitter med kalendern framme  och försöker pussla in de olika besöken  mellan möten och arbetsuppgifter så  känns det rätt så hopplöst  men vi hjälptes åt och fick det fixat. Hyvä me.

Under veckan har vi också försökt lära lillasyster krypa ordentligt. Lyckades mindre bra trots ivriga och hjälpsamma syskon. Hon kommer när som helst att börja gå så att försöka få ner damen från stående ställning ner i krypställning är nog mest ett önsketänkande. Hon är lite väl nyfiken av sig för att backa i detta skede nu när det går framåt. Storebror kom in i köket och såg lillasyster stå upp efter köksbänken och sa"tycker helt klart att det luktar lite dyslexi här". En som tydligen lärt sig hur viktigt det är att krypa för att undvika läs och skrivsvårigheter. Till all tur tar mamma det hela med ro och  tänker att var och en på sitt sätt.



Ni som inte ännu testat restaurang Ludwig ska helt klart göra det. Besökte stället med tre damer från tjejgänget i fredags och maten var underbart god. Före maten var vi på  vattenlöpning  och skrattade och tjattrade  i bassängen som 30 plussare gör, eller gör någon annan än bara Anna och jag så? ja man undrar ju faktiskt. 

Ikväll hade jag nöjet att få fara med de äldre barnen och deras far och bowla. Ett perfekt sätt att inleda sportlovsfirandet. Fastän jag nyligen börjat jobba så har jag förmånen att få vara ledig på sportlovet. Så nu hoppas vi på att det vackra vädret som lovats tills i morgon kommer  för vi är redo för en dag i backen.



Ha ett trevligt sportlov!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar