tisdag 31 maj 2016

20:52

En av veckans höjdpunkter var definitivt när gossen ringde till jobbet och meddelade att han står för middagen eftersom han äntligen fått färdigt sytt sitt förkläde i skolan. Plockade upp gossen efter jobbet och körde till butiken där diverse ingredienser inhandlades och efter en timme blev vi serverade både mat och tårta.

Hoppas bara att han lär sig att diska i högstadiet för den kunskapen va det lite si och så med när det va dags att städa undan.



Bästa med vecka 20 var nog att vädret var vackert och vi äntligen kunde vara ute hela helgen och njuta efter att ha suttit inne två helger i rad.

Långsamma promenader tillsammans med liten tar död på stresshormonerna. Ett rent nöje att få gå bredvid dessa två tjejer.




På söndag körde vi till Villa Elba. Trodde att man kunde gå med vagnen ända fram till fågeltornet men ack så fel jag hade. Men vi hjälptes åt Maya och jag och fram kom vi och till all tur så var det ju högst en kilometer till fågeltornet. Att turista i närregionen är både billigt och bra. Rekommenderas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar