onsdag 15 juni 2016

22:52


Tisdag eftermiddag yrade vi på i stadens butiker i jakt på skor åt gossen till  skolans vårfest. Jo tack jag vet  inte det smartaste att lämna skoinköpet till samma dag som självaste festen men ibland blir det bara så.
Till all tur hittade vi ett par rätt så snabbt och skyndade oss till kassan. Kassörskan öppnade skolådan och påpekade att skorna i lådan var av olika storlek och dessutom samma fots sko. Fnittrandes fick vi traska tillbaka till skohyllan och hämta ett par i rätt storlek. I bilen satt vi och gissade hur länge vi tror att gossens nya skor kommer att hålla. Själv tyckte jag att han var realist när han sa att nog ska de väl hålla till midsommar.

Under tisdag kväll höll taket på att lyftas upp av Kållby-Heimbackas skönsjungade barn. Fin vårfest med fint program. Mayas sista fest i lågstadiet. Vemodigt.

Passade på att fotografera efter festen. Där stod fyra fina flickor på rad (Mayas bästa kompisar) alla med stipenduim i handen för goda prestationer. Försökte senare på kvällen intyga henne om att mamma och hennes kompisar va precis lika duktiga. Gick ju sådär.





På lördag när de hade hämtat sina betyg  så kom gossen glatt in och berättade att han fått lagom myki av nöjaktigt, gott och berömligt. Nöjd gosse = nöjd mamma.

Ja veckan bjöd på så pass höga temperaturer att vi spenderade en hel del tid på Kållby beachen.

Detta foto som jag tog under veckan tycker jag om. Alla tre flickor övar på att stå på händerna. Och alla kan stå på händerna. På sitt sätt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar